MENU ŚWIĄTECZNE
Zestaw 1- 85zł/os.
ZUPA (1 do wyboru):
Zupa brokułowa z cielęcymi klopsikami
Chrzanica z białą kiełbasą
DANIE GORĄCE (1 do wyboru):
Pieczeń z indyka w aksamitnym sosie z suszonych pomidorów, ryżem jaśminowym i surówką ze świeżych warzyw
Szynka pieczona w tymianku w sosie pieczeniowym z ziemniakami puree i bukietem sałat w sosie vinegrette
PRZEKĄSKI ZIMNE:
Ryba po staropolsku
Tatar z łososia
Pasztet z sosem żurawinowym
Rolada drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Półmisek pieczonych i wędzonych mięs (przygotowany domowym sposobem)
Sałatka mediolańska
Ciasto ( sernik chałwowy, makowiec)
Zestaw 2 – 95 zł/os.
ZUPA (1 do wyboru):
Krem podgrzybkowy z groszkiem ptysiowym
Flaki
NA GORĄCO:
Połówka kaczki faszerowanej jabłkami z sosem żurawinowym, kopytkami i buraczkami
Schab nadziewany mięsem i kurkami w ziołowym sosie, ziemniaki opiekane, surówka z marchewki i chrzanu
PRZEKĄSKI ZIMNE:
Befsztyk tatarski
Ozory wieprzowe z sosem tatarskim
Ryba faszerowana
Pasztet z paskami słoniny
Półmisek pieczonych i wędzonych mięs(przyrządzony domowym sposobem)
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka krabowa
Ciasto (sernik chałwowy, makowiec)
Zamówienia przyjmujemy do 20.12.21.
Odbiór osobisty w Hotelu ***Borowinowy Zdrój Wellness SPA & Conference, ul. Zielona 3, 16-030 Supraśl w dniu 24.12.21 w godzinach 9.00-12.00.
Dania wydawane są na zimno na zastawie jednorazowej.
Catering przygotowany na zastawie porcelanowej podlega kaucji zwrotnej (kaucja ustalana jest indywidualnie).
Zadatek 30% wartości zamówienia : gotówką lub kartą na miejscu w hotelu lub przelewem na konto Numer rachunku: BNP Paribas Bank Pol 33 2030 0045 1110 0000 0072 9630
Końcowe rozliczenie : gotówką lub kartą w dniu odbioru cateringu.
W przypadku rezygnacji z zamówienia po 20.12.21 WPŁACONY ZADATEK NIE PODLEGA ZWROTOWI.