11-14.02.2022 r. w godz. 14.00-22.00.
Miłosne menu:
Przystawka do wyboru:
Carpaccio z polędwicy wołowej, rukola, orzechy nerkowca, oliwa truflowa
Tatar wołowy, żółtko, czarnuszka, marynaty
Łosoś gravlax, mix świeżych sałat, granat
Zapiekany kozi ser Gremza, szpinak, rukola, buraki, sos malinowy, płatki gryczane
Danie głowne do wyboru:
Policzki wieprzowe, puree chrzanowe, sałatka z kiszonych ogórków i miodu na ciepło
Polędwiczka wieprzowa, puree z czosnkiem, karmelizowane warzywa
Pierś z kaczki, kluski supraskie, karmelizowane jabłka i buraki czerwone
Grillowany łosoś, ziemniaki po belgijsku, sos cytrynowy, świeża sałata
Deser do wyboru:
Panna Cotta z musem malinowym
Kokosowy pudding z nasion Chia z musem wiśniowym
Sernik z białą czekoladą
Szarlotka gruszkowa z sosem czekoladowym
Zapraszamy serdecznie!