MENU WIGILIJNE
Zestaw 1 – 80 zł/os.
ZUPA :
Barszcz czerwony z uszkami
DANIE GŁÓWNE:
Karp w sosie piernikowym z puree ziemniaczanym
Krokiety z kapustą i grzybami
PRZEKĄSKI ZIMNE:
Ryba faszerowana
Śledź z cebulką
Kapusta z grzybami
Kulebiak wigilijny
Kutia
Sałatka jarzynowa
Kompot z suszu owocowego
Ciasto ( sernik chałwowy, makowiec)
Zestaw 2 – 95 zł/os.
ZUPA :
Zupa grzybowa z łazankami
DANIE GŁÓWNE:
Dorsz w sosie z sera pleśniowego z ziemniakami opiekanymi
Pierogi z kapustą i grzybami
PRZEKĄSKI ZIMNE:
Terrina rybna
Karp w galarecie
Ryba po grecku
Tatar z łososia
Szuba
Sałatka jarzynowa
Sałatka krabowa
Kutia
Kompot z suszu owocowego
Ciasto (sernik chałwowy, makowiec)
Zamówienia przyjmujemy do 20.12.20.
Odbiór osobisty w Hotelu ***Borowinowy Zdrój Wellness SPA & Conference, ul. Zielona 3, 16-030 Supraśl w dniu 24.12.20 w godzinach 9.00-12.00.
Dania wydawane są na zimno na zastawie jednorazowej.
Catering przygotowany na zastawie porcelanowej podlega kaucji zwrotnej (kaucja ustalana jest indywidualnie).
Zadatek 30% wartości zamówienia : gotówką lub kartą na miejscu w hotelu lub przelewem na konto Numer rachunku: BNP Paribas Bank Pol 33 2030 0045 1110 0000 0072 9630
Końcowe rozliczenie : gotówką lub kartą w dniu odbioru cateringu.
W przypadku rezygnacji z zamówienia po 20.12.20 WPŁACONY ZADATEK NIE PODLEGA ZWROTOWI.