1 osoba
  • 1 osoba
  • 2 osoby
  • 3 osoby
  • 4 osoby

Catering Wigilijny

Zapytaj o ofertę

już od 80 /os.

MENU WIGILIJNE


Zestaw 1 – 80 zł/os.

ZUPA :

Barszcz czerwony z uszkami

DANIE GŁÓWNE:

Karp w sosie piernikowym z puree ziemniaczanym

Krokiety z kapustą i grzybami

PRZEKĄSKI ZIMNE:

Ryba faszerowana

Śledź z cebulką

Kapusta z grzybami

Kulebiak wigilijny

Kutia

Sałatka jarzynowa

Kompot z suszu owocowego

Ciasto ( sernik chałwowy, makowiec)

 

 

Zestaw 2 – 95 zł/os.

ZUPA :

Zupa grzybowa z łazankami

DANIE GŁÓWNE:

Dorsz w sosie z sera pleśniowego z ziemniakami opiekanymi

Pierogi z kapustą i grzybami

PRZEKĄSKI ZIMNE:

Terrina rybna

Karp w galarecie

Ryba po grecku

Tatar z łososia

Szuba

Sałatka jarzynowa

Sałatka krabowa

Kutia

Kompot z suszu owocowego

Ciasto (sernik chałwowy, makowiec)

 

 

Zamówienia przyjmujemy do 20.12.20. 

Odbiór osobisty w Hotelu ***Borowinowy Zdrój Wellness SPA & Conference, ul. Zielona 3, 16-030 Supraśl w dniu 24.12.20 w godzinach 9.00-12.00.

Dania wydawane są na zimno na zastawie jednorazowej.

Catering przygotowany na zastawie porcelanowej podlega kaucji zwrotnej (kaucja ustalana jest indywidualnie).

Zadatek 30% wartości zamówienia : gotówką lub kartą na miejscu w hotelu lub przelewem na konto Numer rachunku: BNP Paribas Bank Pol 33 2030 0045 1110 0000 0072 9630

Końcowe rozliczenie : gotówką lub kartą w dniu odbioru cateringu.

W przypadku rezygnacji z zamówienia po 20.12.20 WPŁACONY ZADATEK NIE PODLEGA ZWROTOWI.

poprzednie
następne

Pakiety pobytowe

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij