Firmowe spotkanie opłatkowe jest to doskonały moment, aby podsumować rok wytężonej pracy, a także zintegrować zespół. Ta grudniowa uroczystość to także nagroda dla pracowników za zaangażowanie w rozwój firmy.
Tatar ze śledzia na pieczonym buraku
Terrina ze szczupaka
Szuba
Sałatka świąteczna z grzybami
Świąteczny barszcz z uszkami
Krem z leśnych grzybów z paluszkiem grissini
Zupa rybna
Karp smażony (dzwonki) w panierce z migdałami, ziemniaki z wody, surówka
Dorsz w sosie maślano-cytrynowym, ziemniaki puree, warzywa duszone
Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami
Piernik marchewkowy
Ciasto szpinakowe
Tradycyjna szarlotka
Sernik świąteczny
Kutia
Kompot z suszu
Wybór pieczywa
Opłatek
Dania wydawane są na zimno na zastawie jednorazowej.
Catering przygotowany na zastawie porcelanowej podlega kaucji zwrotnej (kaucja ustalana jest indywidualnie).
Zadatek 30% wartości zamówienia : gotówką lub kartą na miejscu w hotelu lub przelewem na konto Numer rachunku: BNP Paribas Bank Pol 33 2030 0045 1110 0000 0072 9630
Końcowe rozliczenie : gotówką lub kartą w dniu odbioru cateringu.
W przypadku rezygnacji z zamówienia po 20.12.20 WPŁACONY ZADATEK NIE PODLEGA ZWROTOWI